Početak snimanja dokumentarno-igranog filma o životu Miloša S. Milojevića

Film o životu znamenitog zaboravljenog velikana, snimanje se radi na više lokacija u Srbiji gde je zapravo i celu svoju misiju sprovodio sam Miloš Milojević.

Sa velikim oduševnjenjem obaveštavamo Vas kao poštovaoce lika i dela Miloša Milojevića da je naše udruženje danas 11. jula 2017.  u Valjevu u porodičnom domu Tubića započelo snimanje dokumentrarno-igranog filma o Miloševom životu.

Na ovom filmu režiju bi trebalo da na kraju potpiše poznati reditelj Svetislav Bata Prelić, scenario piše Dr Milan Mladenović uključujući i sve stručne sradnike koji svoj doprinos u očuvanju lika i dela Miloša Milojevića nesebično daju tokom svih ovih godina.

Trenutno se radi na snimanju dokumentarnog dela, tačnije na prikupljanju materijala, a film će se snimati širom Srbije, jer je i misija Miloševa bila nacionalna. S obzirom na izneto film bi premijeru na kraju trebao da doživi na nacionalnom televizijskom emiteru!

 

Veliki doprinos u stvaranju ovog filma možete imati i Vi ukoliko nam pomognete da finansijski ovaj projekat privedemo kraju, tako što ćete ceneći naš rad i upornost na stvaranju dela neprolazne vrednosti uplatiti Vašu donaciju na sledeće račune:

Broj računa: 200-2885130101013-82  Banka Poštanska štedionica a.d. Beograd

Primalac: Udruženje „Miloš Milojević“ – Crna Bara

Svrha uplate: donacija za dok. film

Ukoliko ste iz inostranstva uplate možete izvršiti na devizni račun predsednika udruženja Novice Krezića  broj:

IBAN RS35205903100094963426
SWIFT-BIC  KOBBRSBG

NOVICA KREZIC

Sa naznakom: POMOĆ.

Svi dobrotvori koji se odazovu ovom pozivu kao donatori, pokrovitelji i sponzori biće potpisani na ovom filmskom ostvarenju.

Unapred zahvalni, udruženje „Miloš Milojević“ iz Crne Bare.

Novica Krezić

Predsednik Udruženja Miloš Milojević