Почетак снимања документарно-играног филмa о животу Милоша С. Милојевића

Филм о животу знаменитог заборављеног великана, снимање се ради на више локација у Србији где је заправо и целу своју мисију спроводио сам Милош Милојевић.

Са великим одушевњењем обавештавамо Вас као поштоваоце лика и дела Милоша Милојевића да је наше удружење данас 11. јула 2017.  у Ваљеву у породичном дому Тубића започело снимање документрарно-играног филма о Милошевом животу.

На овом филму режију би требало да на крају потпише познати редитељ Светислав Бата Прелић, сценарио пише Др Милан Младеновић укључујући и све стручне сраднике који свој допринос у очувању лика и дела Милоша Милојевића несебично дају током свих ових година.

Тренутно се ради на снимању документарног дела, тачније на прикупљању материјала, а филм ће се снимати широм Србије, јер је и мисија Милошева била национална. С обзиром на изнето филм би премијеру на крају требао да доживи на националном телевизијском емитеру!

 

Велики допринос у стварању овог филма можете имати и Ви уколико нам помогнете да финансијски овај пројекат приведемо крају, тако што ћете ценећи наш рад и упорност на стварању дела непролазне вредности уплатити Вашу донацију на следеће рачуне:

Број рачуна: 200-2885130101013-82  Банка Поштанска штедионица а.д. Београд

Прималац: Удружење „Милош Милојевић“ – Црна Бара

Сврха уплате: донација за док. филм

Уколико сте из иностранства уплате можете извршити на девизни рачун председника удружења Новице Крезића  број:

IBAN RS35205903100094963426
SWIFT-BIC  KOBBRSBG

NOVICA KREZIC

Са назнаком: ПОМОЋ.

Сви добротвори који се одазову овом позиву као донатори, покровитељи и спонзори биће потписани на овом филмском остварењу.

Унапред захвални, удружење „Милош Милојевић“ из Црне Баре.

Новица Крезић

Председник Удружења Милош Милојевић